Això és el que fem

Podràs veure i provar el resultat del nostre treball, agafar idees, veure el nostre estil ...

Et sorprendrà la nostra Crәaʇividɐd!


La nostra galeria. desenvolupament.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Odi nemo mínima a b at eius Beatae, Commodi non modificació earum deleniti sunt natus, dolors quibusdam. Hic aspernatur, accusamus aut voluptatum accusantium blanditiis esse inventore! Temporibus Provident labore culpa sequi blanditiis dolore facere nam eligendi Ullam quaerat reiciendis modificar explicabo, similique quam ipsum nostrum expedita quidem voluptatem allibero illo, perspiciatis eaque accusantium minus et.

veure


nàutica Pérez. Web presencial administrable.

Web presència, per a una empresa dedicada a la venda i lloguer de productes nàutics. Completament administrable mitjançant un panell d'administració molt complet i intuïtiu, fàcil d'utilitzar. Panell íntegrament desenvolupat pel nostre equip. Exemples del que es pot administrar: Imatges dels slider, textos i traduccions, menú submenus, notícies, serveis, productes (vaixells i recanvis) ...

veure


.

veure


Náutica Perez Charters. Web Presencial.

veure


.

veure


.

veure


Carmen Collections. botiga online.

Botiga online desenvolupada amb el millor motor eCommerce del moment, Prestashop. Amb un disseny minimalista i modern, amb possibilitat de diferents plataformes de pagament, tant TPV (targeta de crèdit) com PayPal, a més d'incloure motor multillenguatge. Prestashop ofereix una interfície d'administració amb grans funcionalitats, com per exemple, obtenir estadístiques de les teves compres, productes amb diferents atributs (talles, colors, models ...), perfecte per muntar la botiga en línia.


.

veure


.

veure


Agrotenda. Web Presencial.

Web de caràcter informatiu i promocional dels productes i distribució agroalimentària. Disposa d'un catàleg de productes i un carret per triar productes i obtenir un preu estimat, i posterior ment podent enviar un contacte amb les dades de compra per començar la compra.

veure


estudi Santiago. Web Presencial.

Web presencial, moderna i enfocada a la mostra de galeries de cuines i mobles. A més, inclou el nostre motor multillenguatge.

veure


Agrotenda. logotipado.

Un logo per a una web de distribució de productes agrícoles.


Cartell Pool Party. cartell Publicitari.


Pandeà de Bou. cartell Publicitari.

Aquest cartell va ser dissenyat per publicitar un concurs de paelles a Dénia, Alacant. Va ser dissenyat amb PhotoShop, per mida A3, utilitzant un disseny simple i cridaner.


BoringBreaker. pel·lícules.

BoringBreaker és una pàgina web per trobar pel·lícules en línia amb una gran quantitat de filtres, per amenitzar la cerca. En aquesta pàgina hem afegit una funció anomenada Autoscroll. Aquesta funció permet la visualització de cada part del web a pantalla completa, adaptant-se a cada pantalla.

veure


Seu UA Dénia. concurs logotipado.

Aquest logo va ser dissenyat per participar en el concurs de logos per a la seu Universitària de Dénia. Treballat en format vectorial, per adaptar-lo a qualsevol mida d'impremta. És un disseny simple, representant un dels llocs més emblemàtics de la ciutat.


SunBest. Ulleres de sol.

Aquesta pàgina és un dels nostres primers projectes, un treball universitari. Consistia en dissenyar una botiga online per vendre ulleres de sol, gestionant el carret.