Això és el que fem

Podràs veure i provar el resultat del nostre treball, agafar idees, veure el nostre estil ...

Et sorprendrà la nostra Crәaʇividɐd!


EliteStore. Web Presencial.

Web presencial, amb catàleg de serveis i productes, contacte, notícies, newsletter (MailChimp), totalment administrar amb el nostre panell d'administració.

veure


Sushiber. Web de comandes.

Pàgina web d'un restaurant de sushi. Compte conn un apartat per reservar i un altre per a realitzar comandes en línia. La plataforma de comandes permet pagaments amb targeta i paypal, així com i ofertes en productes. Quan es realitza una comanda nou es rep una notificació i des d'una table o pc es gestionen les comandes. Les comandes s'imprimeixen en cuina i es genneral els tiquets automàticament. Té l'opció de generar rutes per repartiments. El web permet registrar amb facebook google o correu electrònic.

veure


Nàutica Perez Charters. Web Presencial.

Web Presencial d'activitats i reserves nàutiques totalment administrable, en diferents idiomes i amb un estil modern i cridaner.

veure


Nàutica Pérez. Web presencial administrable.

Web presència, per a una empresa dedicada a la venda i lloguer de productes nàutics. Completament administrable mitjançant un panell d'administració molt complet i intuïtiu, fàcil d'utilitzar. Panell íntegrament desenvolupat pel nostre equip. Exemples del que es pot administrar: Imatges dels slider, textos i traduccions, menú submenus, notícies, serveis, productes (vaixells i recanvis) ...

veure


#Bertoblog. Web Educatiu.

Web de contingut educatiu, permet pujar i compartir contingut educatiu, així com bloquejar contingut per a usuaris, afegir publicitats, té una petita botiga (només a nivell informatiu). A més de comptar amb un bloc on els usuaris poden participar de manera activa.

veure


#BertoApp. aplicació.

Van aplicar per accedir a #Bertoblog, rebre notificacions sobre actualitat educativa, compta amb utilitats per als estudiants. Una agenda per a tasques i exàmens, un temporitzador per cronometrar fent exàmens un compte enrere i una calculadora per les notes de selectivitat. Una App adaptada a la manera fosc, a tots els dispositius Apple i més de que compta amb ginys per accedir a les seves funcions des de qualsevol lloc.

veure


Fotomateo. Web Presencial.

Web presencial, per a una empresa que es dedica a la fotografia. Completament administrable gràcies a un panell d'administració fàcil i intuïtiu desenvolupat per l'equip de Stylecre, amb la nostra galeria incrustada.

veure


botiga FotoMateo. botiga Online.

Botiga online de venda de productes i serveis d'impressió digital, regals personalitzats ... Els clients poden personalitzar productes amb imatges. Preus per quantitats, per mides ... Amb base en Prestashop se li han afegit pagaments mitjançant paypal, i targeta de crèdit (stripe).

veure


Lalola & Co. Botiga en línia.

Botiga Online basada en Wordpress. Wordpress configurat per funcionar com a botiga en línia, accepta pagaments amb targeta, totalment administrar pel client.

veure


DoctorPhone. botiga Online.

Botiga de mòbils i accessoris. Creada sota la base de Prestashop amb plataforma de pagaments ajornats.

veure


estudi Santiago. Web Presencial.

Web presencial, moderna i enfocada a la mostra de galeries de cuines i mobles. A més, inclou el nostre motor multillenguatge.


La nostra galeria. desenvolupament.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Odi nemo mínima a b at eius Beatae, Commodi non modificació earum deleniti sunt natus, dolors quibusdam. Hic aspernatur, accusamus aut voluptatum accusantium blanditiis esse inventore! Temporibus Provident labore culpa sequi blanditiis dolore facere nam eligendi Ullam quaerat reiciendis modificar explicabo, similique quam ipsum nostrum expedita quidem voluptatem allibero illo, perspiciatis eaque accusantium minus et.

veure


Agrotenda. Web Presencial.

Web de caràcter informatiu i promocional dels productes i distribució agroalimentària. Disposa d'un catàleg de productes i un carret per triar productes i obtenir un preu estimat, i posterior ment podent enviar un contacte amb les dades de compra per començar la compra.


Agrotenda. logotipado.

Un logo per a una web de distribució de productes agrícoles.


Cartell Pool Party. cartell Publicitari.


Pandeà de Bou. cartell Publicitari.

Aquest cartell va ser dissenyat per publicitar un concurs de paelles a Dénia, Alacant. Va ser dissenyat amb PhotoShop, per mida A3, utilitzant un disseny simple i cridaner.


Seu UA Dénia. concurs logotipado.

Aquest logo va ser dissenyat per participar en el concurs de logos per a la seu Universitària de Dénia. Treballat en format vectorial, per adaptar-lo a qualsevol mida d'impremta. És un disseny simple, representant un dels llocs més emblemàtics de la ciutat.


Mòduls Odoo. desenvolupament.

Desenvolupament de mòduls per adaptar el TPV de Odoo a l'ús de mòbils i tablet tant en la seva manera restaurant com a botiga.

veure


SunBest. Ulleres de sol.

Aquesta pàgina és un dels nostres primers projectes, un treball universitari. Consistia en dissenyar una botiga online per vendre ulleres de sol, gestionant el carret.