Què podem fer per tu?

Aquests són els serveis que posem a la teva disposició, te\'ls expliquem perquè puguis escollir el que més s\'adapti a les teves necessitats.

Recorda que si necessites més informació sempre pots contactar amb nosaltres.

contacte

Web presencial

Web presencial

Un web on presentar la teva idea, el teu negoci, el teu producte o fins i tot a tu mateix. Inclou el teu informació de contacte, fotos, articles, notícies, tarifes, tot allò que vulguis comunicar al públic.

Info
botiga online

botiga online

Una botiga on-line on mostrar tot el teu catàleg de productes, poder oferir la seva venda a través d'internet, amb mètodes de pagament segurs i ràpids. Amb una interfície de control intuïtiva i fàcil d'utilitzar.

aplicació WEB

aplicació WEB

Si vols una web interactiva que realitzi certes accions per als visitants, manegi algun tipus informació, obtingui informació d'altres serveis (Google, Facebook, Twitter, Instagram ...) i la mostri automàticament, o vols realitzar automàticament algun procés ... Aquesta és la teva opció.

disseny Gràfic

disseny Gràfic

Si necessites un logo, un cartell, un banner 1 dissenys d'un fullet, d'una carta, d'una targeta ... o vols un disseny per a un altre ús, aquest servei és el que necessites.

TPV (Punt de venda)

TPV (Punt de venda)

Instal·lació d'un punt de venda, tant en restauració com botigues. Calaix de monedes, impressora, lector de codi de barres, punt de venda fix (pantalla tàctil) o mòbil (tablets). Gestió de caixes, productes i factures.

Desenvolupament de mòduls Odoo

Desenvolupament de mòduls Odoo

Desenvolupament de mòduls per l'ERP Odoo