sobre StyleCre

Estil i creativitat per nom

Diseñadores y desarrolladores web. Llevando las ideas a la realidad con limpieza y simplicidad.

StyleCre i la seva gent


Som dos joves estudiants, amb la intenció de millorar dia rere dia i assolir tots els nostres objectius i totes les nostres metes.


Per què apostar per nosaltres?

Perquè som excel·lents treballadors. Ens adaptem el millor possible al client, per així poder realitzar els seus desitjos el millor possible, amb molta il·lusió i moltíssimes ganes.Què ens diferencia dels altres?

Sempre estarem darrere per intentar comprendre les seves idees el millor possible, intentant sempre millorar i adaptar-les el millor possible al món real.

Totes les crítiques són benvingudes. Les crítiques que rebem ens ajuden a millorar per tal d'assolir els nostres objectius. A més, busquem els millors plans de hosting per al client, per poder mantenir la web durant anys, al millor qualitat / preu.

El nostre equip


Pablo Carrió

Pablo

Carrió

Estudiant d\'Enginyeria electrònica i automàtica industrial màster en sistemes electónicos. Amb experiència en disseny i desenvolupament web, i coneixement de disseny gràfic per ordinador, amb una gran capacitat de resolució i bona visió espacial.

Esteban Chornet

Esteban

Chornet

Estudiante de Ingeniería Informática. Con experiencia en diseño y desarrollo web y, además, conocimientos en diseño gráfico, con una excelente mente creativa y una capacidad adaptativa sorprendente.